Nehéz válás, bonyolult válóper! Szakmai kapcsolat és bejelentkezés válás vitás ügyeivel, konfliktusos eseteivel

 

Magyarország bármely településéről bejelentkezhet személyes válással érintett peres, vagy vitás ügyével!  

Jó hír a feleségek, asszonyok számára, hogy segítőkész és megbízható szakmai team (Több szakterület képviselőiből: orvos, ügyvédek, jogászok, válási szaktárgyalók, válási mediátorok stb.) áll a nők számára rendelkezésre, hogy a válóper, a válás menete egyszerűbb, tisztább lehessen.

 

Válás előtt, válóper közben, vagyonmegosztás alatt az információk álláspont és eljárások választása szempontjából fontos döntések meghatározói.

 

Válás, válóper nem játék!

Válás, válóper nem játék!

 

 

Egy kialakuló válás előtti problémák pontos információkat, az eljárások közötti pontos tájékoztatás igényét jelentik.

 

Válási szaktanácsadás, válási stratégia, vagyonmegosztási háló felállítása, válóper előtti és válóper alatti kommunikációs taktika együtt vezet el a jó megoldásokhoz!

 

Ma sem ritka, hogy a már zajló válóperben pontatlan ingatlanérték, vagy ingóbecslés nélküli vagyontárgy ádáz pereskedése közben, senki nem jelzi, hogy vannak a modern válásban embereket jobban kímélő eljárások.

 

Megbízásokat a konkrét peres ügyek előtt, vagy folyó bírósági perekben az egész országból elfogadjuk a bírósági per kiváltása érdekében.

Költségei nagyságát, kifizetett díjak és illetékek mértékét az Ön információi és döntései határozzák meg.  Válási szaktanácsadás során az Ön igényeihez igazodó válási szolgáltatási csomagokkal dolgozunk.

 

Asszonytartás iránt egyre több jogvita, igény indul el.

Asszonytartás, válás, vagyonmegosztás iránt egyre több jogvita, igény indul el. Németországban élők, Londonban élők szakmai támogatása a modern válás ügyeiben, jogeseteiben.

 

Válás, vagyonmegosztás, gyermekkel kapcsolatos jogviták az utolsó pillanatig végződhetnek a felek számára kedvezően!

Rokontartás, tanulói jogviszony, szülői felügyeleti jogok megsértése és annak befejezése a válás utáni jogviták fő témája!

 

Minden válóperes kérdéssel, válási gondokkal jelentkező nő ügyével tényeknek megfelelően és segítőkészen foglalkoznak munkatársaink, szakmai résztvevőink!

Minden nő előtt vannak döntések, a döntések szabadsága a válóper menete, a válás menete közben.

 

Közvetlen segítőkész kollégákkal az Önnek megfelelő ügyfélszolgálati időpont kiválasztás lehetősége a jogviták, peres ügyek megoldása érdekében!   Bátran jelentkezzen saját peres ügyével, jogvitájával!

Építési jogviták válásnál – válások, vagyonmegosztások, örökség és hagyaték vitái vagyonmegosztásnál, hitelkövetelések és elszámolások vitái vagyonmegosztásnál, asszonytartás igényei,vagyonmegosztás komplex vitás ügyei!

 

Vagyonmegosztás hatékonyan, olcsóbban, válóperben a szakértőkkel!

Vagyonmegosztás és válóper hatékonyan, olcsóbban, válóperben a szakértőkkel!

 

Személyes egyéni válási szaktanácsadása során több szakterület képviselői adnak értékes információkat a jó válási stratégia kialakításához! (Ügy jellege szerint válási szakértők – ügyvédek – műszaki szakértők – földmérő stb.)

Válás és válóper határon átnyúló jogvitáiban is fontosak az információk, a szakmai támogató szolgáltatások. (Fordítás, szakmai kapcsolat stb.)

 

VÁLÁS PROFI MÓDON, VÁLÁS SZAKÉRTELEM – NEMZETKÖZI, HAZAI ÉLETTÁRSI ÜGYEK!

 

Tudta Ön, hogy bizonyos jogesetekben az adott tagállam biztosít fontos lehetőséget vitás adatok, vitás információk beszerzésében ENSZ egyezmények alapján?

 

Kérjen időpontot:06-305-992-842 (hétköznapokon 10-18h)     Év végén is folyamatos időpont kiadások a válással foglalkozóknak!

Anyák és nők, élettársként és vadházasságban élők rendelkezésére állunk egyformán!         Megbízható partnerei vagyunk a válás, vagyonmegosztás, válóper eseteiben!

Jelentkezzen be e-mail:     valoperek@gmail.com

 

Budapesten, Balatonnál, Győrben, Székesfehérváron, Veszprémben, Tatabányán, Kecskeméten és további helyszíneken személyes eseti tájékoztatás, ADR kihelyezett vitarendezés bonyolult válás, vagyonmegosztás jogesetek vitáiban!

 

VÁLÁS-VAGYONMEGOSZTÁS PERMEGELŐZŐ ÉS PERES SZAKÉRTŐI IRODA – Az Ön ügye fontos számunkra, a válás közbeni, vagyonmegosztás alatti vitarendezés a kitűzött célunk!

 

Reklámok

Gondolkodjon Ön is a válás, gyermekelhelyezés, vagyonmegosztás vitáiról majd jelentkezzen időben! Adja tovább telefonszámunkat ismerőseinek, kollégáinak! Ügyfélszám: 06-305-992-842 (munkanapokon 10h-18h) E-mail: valoperek@gmail.com

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s