Válás 2017! Élettárs vita, feleség vita, asszony válás előtt, vagyonmegosztás közben!

 

Váláskor, ami addig egyértelműnek és természetesnek tűnt, könnyen válhat válóperekben személyes előadások, vitatások tárgya!

 

Válás 2017, vagyonmegosztás 2017 szándékát megfogalmazva jól teszi a feleség, az asszony, ha jól megfontolja és már az ünnepek előtt elkezdi előkészítését.

 

 

Asszonytartás pereit jobb ADR vitarendezéssel megoldani! Válási stratégia kidolgozása szakemberekkel fontos Önnek!

Asszonytartás pereit jobb ADR vitarendezéssel megoldani!            Válási stratégia kidolgozása szakemberekkel fontos Önnek, jöjjön az okos válóper ADR!

 

 

Válás 2017-es sajátosságai között továbbra is ott lesz az okos válóper, okos válás lehetősége, amely valódi eljárási alternatíva a bírósági tárgyalások hosszú sorozata helyett!

 

Szakmai és piaci statisztikák mutatják gyakorlatunkban, hogy a nők, feleségek számára a válóperes kereset nem hasznos, ha az első lépés!

 

 

Átgondolatlan, tisztázatlan sablonokra épülő keresetek egy feleség számára inkább kárt hoznak, női jogok és lehetőségek elmaradását eredményezik, az “élethosszig tartó válás és vagyonmegosztás megtörtént esetei alakulnak ki!”

 

Elég kiragadni a feleség, vagy élettárs számára döbbentő bírósági tárgyalásokat, ahol az a jogvita, hogy mikor lett vége az életközösségnek…..

Más válóperekben, vagyonmegosztási perekben a gyerekkel együtt az anya élettársi minőségét hosszú bírósági tárgyalásokon vitatják!

 

Válókereset önmagában nem old meg semmit, egy okos válás során 2017-ben, egy köztes formális elem, meg kell, hogy előzze az előkészítés, válási specialistákkal konzultáció, szükség szerint szakértői vélemények beszerzése, majd a vita álláspont kidolgozása és az ADR válóperes mediáció!

 

 

Az idő számít a válásban!

Az idő számít a válásban!      Mindjárt itt 2017!

 

 

Feleség számára, élettárs számára felkészületlenül, a válási részletek valódi tisztázása nélküli válóper és vagyonmegosztás 2017-ben, csak veszteség lehet!                             Más a jogi képviselő és más a válóperes specialista ADR szemlélete, szakterülete és hozzáállása!

 

 

Feleségek számára a válást megelőzi egy hosszabb mérlegelés, a gyerek miatt is az okos válás a nők igazi alternatívája, a hosszú évekig zajló bírósági válóperek és vagyonmegosztási perek helyett!  (Közös lakás használata, kapcsolattartás egyezségben nem kér külön bizonyításokat!)

 

Nők, asszonyok, feleségek számíthatnak ránk 2017 évben!

 

Válóper okosan, vagyonmegosztás komolyan, nő joga válásnál, nők ügye, anya jogai! Nők és vita!

Bejelentkezés:valoperek@gmail.com címen T: 06-305-992-842 ((10-18h)

 

 

Reklámok

Gondolkodjon Ön is a válás, gyermekelhelyezés, vagyonmegosztás vitáiról majd jelentkezzen időben! Adja tovább telefonszámunkat ismerőseinek, kollégáinak! Ügyfélszám: 06-305-992-842 (munkanapokon 10h-18h) E-mail: valoperek@gmail.com

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s