Válás menete, vagyonmegosztás menete, válás megoldása 2016! Nő és házassági vita!

 

Nő számára a válás menete nem jelenti pusztán az eljárási minimumokat teljesíteni! Nő és vita, kihat szülőkre, gyermekekre egy rosszá vált házasság végén. Házasság és válás igénybe veszi az érintett nőket!

 

Válással foglalkozó szakemberek körében máig éles a vita, hogy mikor lesz hatékonyabb a válás menete, hozzá kell-e érteni a vagyonmegosztás dilemmáit?!

2016 év végén jól látszik, hogy a nők személyesen előadott válásait az új Ptk. hatásai erősen érintették.  Jó hír a nők számára, hogy a válás menete során, a profi válási szakemberekkel létrehozott egyezségek kedvezőbbé teszik a szülői jogok körüli viták megoldásait! (Tartásdíjak, kapcsolattartás, vagyoni részletek stb.)

 

Ha a profi válási egyezség megszületett, a válás és vagyonmegosztás menete gyorsul. (tulajdoni hányadok, szülői felügyelet, szünidők kapcsolattartása stb.)

 

 

Profi válási szakmai irodaként, meggyőződésünk, hogy a válás teljességgel csak a vagyonmegosztás nehéz kihívásainak rendezése után tud megvalósulni.

(Közös üdülő, közös üzlet,közös ingatlan költségekkel és vagyoni előnyökkel jár – házasság felbontása után a felek érdekei már nagyon széttartóak!)

 

Válás menete, nő és válás, nő és válóper 2016-ban a tartalmi oldaláról lett fontos a válni akaró feleségeknek, a megromlott házasságban élő nőknek!

 

Válás menete, válás költségei sok nő döntését alakítja, hiszen egy házasság nem azért született meg, hogy különböző mértékben sérelmekkel járó válás, válóper legyen belőle!

 

 

Meg kell említeni, hogy az új perrendtartás gyökeres változást eredményezhet a gondolkodó, tanult nők válásainál!  Előtérbe kerül a profi válási irodák ADR eljárása, időben jó megoldásként a profi válási egyezség!

Válás menetébe fontos kalkulálni a volt házastárs felhívásának időigényével, a profi válási vitarendezés szakmai idejével!

 

 

Asszonytartás pereit jobb ADR vitarendezéssel megoldani! Válási stratégia kidolgozása szakemberekkel fontos Önnek!

Asszonytartás pereit jobb ADR vitarendezéssel megoldani! Válási stratégia kidolgozása szakemberekkel fontos Önnek!

 

 

Nők 40+ válásnál jól járnak a válás átgondolásánál, a válóper és vagyonmegosztás együttes kezelésével.  (Jelentősebb vagyonok, kialakult betegségek, kisebb-nagyobb gyermekek stb.)

 

Válás szándék és válás valós tartalmi menete időben eltérő szakaszokkal írható le.  Nők számára pusztán a bíróság előtti válóper menete nem jelenti a legjobb megoldást, a válás menete ennél sokkal tágabb értelmezésben hoz a nők válásai, nők vagyonmegfosztása ügyekben jó megoldást!

 

 

Nők jogainak méltányos biztosítása, a nők szándékainak szabadabb keretet teremtő válási ADR eljárásokban lehetséges!

Ezekhez is, válóperes kereset előkészítéséhez is hasznosak a független permegelőzési építési szakértők, egészségi állapothoz orvosi szakértői szakvélemények beszerzése, melyre irodánk szakmai munkájában, a területek szakemberei biztosítottak.

Támogatások, hitelek ügyeiben a közgazdász szakemberek munkája adhat jó döntéshez a bennünket megkereső nők számára válásnál!

 

 

Válókereset benyújtása egy nő számára akkor lesz megfelelő, ha azt több lépcsős válási előkészítés, profi válási jogvita rendezés előzi meg.

Elhamarkodott és formális válókereset, nem tisztázott ingatlan és céges adatok, indulatoktól túlterheltté teszi a válást!    Az új perrendtartásban ez hosszabb időveszteséget jelent, a keresetet beterjesztő nők számára majd.

 

 

Válás nem játék sem nőnek, sem gyereknek!

Válás nem játék sem nőnek, sem gyereknek!

 

 

Nők 40+ válásai menete ismereteiben jó látni, a válóperes kereset beadása nem feltétlenül a nő érdeke (pereskedés általában kevéssé a válásban lévő nők érdeke), ha nincs előkészítve!

Válóper csak önmagában a házasság felbontásával, alig old meg valamit az élet és vagyon vitás dolgaiból a nők számára!

Házasság felbomlása során a vagyonmegosztás illetéke összegében magas, költségmentesség az illeték megfizetésére meglévő ingatlan mellett alig lesz elérhető!

 

Válás nők eseteiben, válóperek közben a vitás ügyek!   Rossz válóperek, rosszul induló válások jó megoldása!

Ügyfélkapcsolat és bejelentkezés konkrét, személyes ügyeikkel: 06-305-992-842 (10h-18h ) valoperek@gmail.com

 

Reklámok

Gondolkodjon Ön is a válás, gyermekelhelyezés, vagyonmegosztás vitáiról majd jelentkezzen időben! Adja tovább telefonszámunkat ismerőseinek, kollégáinak! Ügyfélszám: 06-305-992-842 (munkanapokon 10h-18h) E-mail: valoperek@gmail.com

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s