Válás és nők! Külföldről hazaérő férj és a várakozó feleség szembenállása az ünnepek előtt közvetlenül!

 

Válás lélektana ismeri azokat a csomópontokat, amelyekben a nők számára, szinte váratlanul alakul ki veszekedés, kiderülő elhidegülés és megcsalás.

Feleség részére a külföldön lévő házastárs távoli, a gondok pedig nála maradnak. Nő és vita, nő és válás, a megnövekedett  terhek miatt intenzíven összetartozhat – nem előre tervezve.

Párkapcsolati válság az ünnepek előtt átfordulhat a nők és férfiak házasság alatti szembenállásához, a nők számára a válás szándékához.

 

Ausztria, Németország, Egyesült Királyság, Spanyolország, Franciaország sok család, sok nő számára jelent gazdasági előnyt, ugyanakkor a párja több hónapos távolléteit tartósan.  Ünnepek előtti depresszió a feleségek számára nem ritka.

Nők számára ezek az időszakok a szülő-gyermek kapcsolatok átalakulását, vagyoni és jövedelmi viszonyok változásait hozzák.

Öröklés, hazai üzleti siker stb. megváltoztatják a vagyoni viszonyokat. (Külföldön lévő gépkocsija stb.)

 

 

Ünnepek előtt a külön töltött hetek, hónapok váláshoz vezethetnek!

Ünnepek előtt a külön töltött hetek, hónapok váláshoz vezethetnek! Külföldi nagyvárosok tömegei erre nem adnak gyógyírt!

 

 

A válással érkező nők előadásai (elhidegülés, új szereposztás családon belül, új “jelentkező” udvarlása, másik fél alábecsülése, majd a válás jogvita rendezése alátámasztja, hogy a válás a nők számára folyamatként tehető szemléletessé!     Házassági válság és házasság vége ekkor gondolatban megfogalmazódik.

 

Külföldön töltött évek a házastársak között létrehozhatja a másikkal való további házasság elleni érzést, mert hétköznapokban nem lehet egymásra számítani! (Vita mesterekkel, iskolával, szomszédokkal stb.)

 

Nők számára a válás egy olyan út, melyben megjelenhet a családon belüli erőszak, vagy a szóbeli fenyegetések, vagyonnal való zsarolás!

Magyarországon a sok nőket érintő válás megerősíti a szakmai tanulságot, nő és válás ne maradjon magára!

 

Jó megoldás, nyugodtabb válás, csendes válóper nem az ügyvédek jogcímekkel történő hadakozását kívánja meg, hanem a válás női belső megérzései után, a profi válási jogvita rendezést!

 

Nő és válás nehéz ügy, a másik fél hiúsága, érzelmei, a párbeszéd hiánya egyik sem jogi téma – megoldásuk sem lesz megnyugtató, csupán a jog eszközeivel! ( Minden szakember ismeri az évtizedes sérelmeket nőkben, vagy éppen volt házastársukban stb.)

Az új Ptk. IV. könyve a családjog könyve – szabályai komoly bírósági tapasztalatokat dolgoznak fel!

 

 

Hajókon, szállodákban, gyárakban dolgozók nem rendelkeznek elég szabadidővel a gyakori látogatásokhoz!

Hajókon, szállodákban, gyárakban dolgozók nem rendelkeznek elég szabadidővel a gyakori látogatásokhoz!

 

 

Különösen a külföldön dolgozó házastársak esetén, a nők otthoni terheinek növekedése, gyermekekkel feszültségek erősödése vezet el a nők által megindított válásig.   Minden válás egyedi, sajátos körülmények és érzelmi háló veszi körül – sablonokkal jól nem oldható meg!

Több, mint 20.000 házasság fordul válásba évente, eltérő dinamikát mutatva.   Ezekben a válásokban a családon belüli erőszak több lehetőséggel rendelkezik.

 

Egy nő váláskor nincs egyedül, ha hozzánk, profi válási munkacsoporthoz fordul – ennek ideje a házasságon belül a másik féllel a felmerült problémák rendezésének ellehetetlenülése, ennek felismerése……………………………………………..

 

A 30+ nők, 40+ feleség válása mind hangnemében, mind a vagyonmegosztási viták tartalmában sok eltéréssel bír.   Ezek a váláskor számtalan gazdasági, műszaki, pszichológiai, jogi kérdést vetnek fel, melyben okosabb, ha a felek – szakembereink közreműködésével – közösen fogalmaznak meg végső döntéseket!

Válóper és feleség, vagyonmegosztás asszonyként, nő joga válásnál, nők ügye, anya jogai! Nők és vita!    Bejelentkezés:  valoperek@gmail.com címen T: 06-305-992-842 ((10-18h)

 

 

Reklámok

Gondolkodjon Ön is a válás, gyermekelhelyezés, vagyonmegosztás vitáiról majd jelentkezzen időben! Adja tovább telefonszámunkat ismerőseinek, kollégáinak! Ügyfélszám: 06-305-992-842 (munkanapokon 10h-18h) E-mail: valoperek@gmail.com

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s