Válás és feleség! Súlyos viták, ha szemben a feleség és volt férj!

 

Önmagában a válás menete, válás szabályai ma már szinte közismertek. Feleség válása nehéz gondolatok, álmatlan éjszakák végterméke!

 

Számos információ és az írott betű, azonban nem veszi figyelembe az indulatokat és érzelmeket, amelyet a csalódás, a megalázottság és az aggodalom hoz felszínre volt feleség és volt férj közé!

 

Válás a feleség számára, általában egy hosszabb átmeneti időszak után megfogalmazódott szándék.

 

 

Irodánk számára a házasságok újrarendezése, a párkapcsolatok mély válságból újrarendezése kitűzött cél.

Ha a házasság újrarendezése nem érhető el, akkor jön a meggondolt válóperes stratégia, az okos válás szakmai munkája!

 

Feleségek által megosztott gondok között, nem a szexuális házassági gondok állnak az első helyen. Szakmai munkánkban megtisztel bennünket a nők, feleségek szókimondó őszintesége, mert ez a kiindulópont a jó megoldások kivitelezéséhez.

 

Nők a perekben.

Nők a perekben, válásokban mást élnek meg.

 

Válás a feleség részéről, akkor lehet olcsóbb és gyorsabb, ha már a válás legelső pillanataiban szakemberhez, irodánkhoz fordulnak.

Több szakma képviselői állnak a feleségek, nők számára rendelkezésre a válás gondos áttekintéséhez szakmai feladataink végzésekor!   (Orvos, szexuálterapeuta, ügyvédek, válási specialisták stb.)

 

Ez a szemben álló feleség és férj vitájában, megfelelően nyugodt helyzetet teremt a nők számára. Kiérett álláspont, részben a bírósági pert kiváltó egyezség előfeltétele!

 

 

A tény, hogy a feleség egészen másként éli meg a válást, a kényszerű válópert, mint a másik fél, önmagában óvatosságra kell, hogy intse a volt feleségeket!

Különösen a szülői jogok és az ingatlanok vagyonmegosztáson belüli rendezése válik a konfliktusok igazi és kemény forrásává. Más a volt férj számításai végeredménye, mint a gyermekeit féltő anyának!

 

 

Élettársak közötti elszámolások az ősz kihívásai!     Mi ajándék?         Ki kapta igazából?  Háztartásbeliség el nem ismerése az élettársak által – rendszeres gond!

Válóper, vagyonmegosztás, nő jogai, nők ügye, anya jogai!

A valoperek@gmail.com címen jelentkezzen válási, szülői jogvita miattl: 06-305-992-842 ((10-18h)

 

Reklámok

Gondolkodjon Ön is a válás, gyermekelhelyezés, vagyonmegosztás vitáiról majd jelentkezzen időben! Adja tovább telefonszámunkat ismerőseinek, kollégáinak! Ügyfélszám: 06-305-992-842 (munkanapokon 10h-18h) E-mail: valoperek@gmail.com

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s