Szemben a férj és feleség vagyonmegosztáskor! Váláskor feleségként ne becsülje le a másik felet, annak egyéb hibái miatt!

 

Hogyan kerülnek érdekeikkel, indulataikkal egymással szembe volt feleségek és férjek?!

A válás jelei, a válás útja, majd a válás krízisei minden válásban különböző mértékben, de jelen vannak.

Feleség számára a vállalkozó férjek cinizmusa, gazdasági fenyegetései sok fejtörést okoznak a válás előtt, a válóperek alatt!

 

 

Házasság vége ott kezdődik el, ahol a szembenállás már erősebb, mint az összetartás az egyéni érdekek döntéseiben!

Különösen a vállalkozó családok válásai során vonható le a fenti tanulság látványosan. Házastársi vagyonmegosztási vitákban a társasági üzletrészek felfokozott elvárások tárgyai.

 

Üzleti érdekeltségek, céges üzletrészek vagyonmegosztáskor egyezséggel jobban kezelhető!

Üzleti érdekeltségek, céges üzletrészek vagyonmegosztáskor egyezséggel jobban kezelhetőek!

 

Nőként ne kövesse el a hibát, ne becsülje vállalkozó férjét, mert az ágyban már nem néz fel rá!  Ne becsülje alá volt férjét a válás szembenállásakor, ha volt házastársa egyébként rendetlen, vagy rendszeresen iszik!

Több cég, több üzletrész megléte házasság keretei között, a feleség számára válásakor több gond és súlyos vagyonmegosztási viták forrása!

Cégek értéke több módszerrel, több módon vizsgálható – igen nagy eltérésekkel a végösszegeknél.(Piaci érték – könyvelési kimutatások ellentétei stb.)

 

 

Szakmai és piaci tapasztalat a vagyonmegosztás ügyeiben, hogy a bíróság számára ezen vitatott kérdések jellemző módon szakmai kérdések és a szakértők munkája erősen hat a bíróságok ítéleteire.  Ezt a vagyonmegosztáskor a feleség álláspontjának átgondolásakor érdemes tekintetbe vennie!

Minden nő számára, az éppen induló vagyonmegosztás vitájánál a vagyonelemek áttekintése, vagyonmérleg átgondolása szakembereinkkel kifejezetten ajánlott! 

 

 

Válás női titkai közé tartozik, hogy lehetőleg a válás első időszakában a vagyonnal kapcsolatban jó, ha kialakul a feleség ajánlata egy megnyugtató egyezségre a válásban. Ebben irodánk szakmai teamje minden válásban érintett nőnek rendelkezésére áll.

Óvatosság és szakmai felkészültség mellett érdemes a vagyonmegosztás vitarendezésébe belefogni!

 

Kifejezetten nem javasoljuk a válásban lévő nők számára a megalapozatlan, blöff jellegű követelések hangoztatását a volt férj felé – riasztólag hat, valós megállapodást lehetetleníthet el!

 

Ne feledjük el, hogy bírósági gyakorlatban jelentős idő telik el a házassági életközösség megszakadása és a tényleges szakértői munka, bíróságon kirendelés között!

 

Nők vagyonmegosztási esetei során ismert a helyzet, hogy a piaci körülmények, vagy gazdasági válság domino hatása érvényesül a vagyonmegosztási bírósági perekben született döntésekben. (Házassági életközösség megszakadása és szakértői szakvélemény elkészülése közötti komoly évek stb.)

Magyarországon élő feleségek, nők számára – válás, vagyonmegosztás, gyermekelhelyezés jogvita rendezése!

Ügyfélkapcsolat és bejelentkezés konkrét, személyes ügyeikkel:
06-305-992-842 (10h-18h ) valoperek@gmail.com

 

 

 

 

Reklámok

Gondolkodjon Ön is a válás, gyermekelhelyezés, vagyonmegosztás vitáiról majd jelentkezzen időben! Adja tovább telefonszámunkat ismerőseinek, kollégáinak! Ügyfélszám: 06-305-992-842 (munkanapokon 10h-18h) E-mail: valoperek@gmail.com

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s