Ha gondok vannak a feleségek igénylik az újrarendezést házasságon belül, vagy válás közben!

 

Tanév közeledik, ilyenkor a gondokkal terhelt házasságban a vita előfordulhat.  Válás közben, vagy válás után a megváltozott új Ptk. szabályai több egyeztetni valót adnak az elvált nőknek, válófélben lévő asszonyoknak.

Problémák nők számára sokasodnak, ha válás beindul!

 

 

Válásnál a kereset beadásának időpontja az irányadó, így a nyár végén induló válások, válóperek már az új Ptk. jelenlegi szabályai szerint kerülnek alkalmazásra a bíróságon.

 

Több az új Ptk. által biztosított mozgástér a szülők számára az egyezségek, válási vitarendezés számára!

 

Ez a vita sújtotta házasságban élő asszonyok, feleségek számára választást kínál az ADR piaci alapon történő és profi jogvita rendezés eljárásai között!

 

  • Házasságrendező ADR eljárások, a házasságok újrarendezését teszi lehetővé különösen az 50+ hölgyek sokéves házasságainál ajánlott.
  • Élettársi jogvita rendezés, válási ADR eljárások a válás részleteit, a vagyonmegosztás kérdéseit oldják meg hivatalos keretek között, de bíróságon kívül.

 

Házasságon belüli újrarendezés a hosszú évek alatti házasságok válságaiban célratörő!

 

Megváltozott egészségi viszonyok, felnőtt gyermekek, megváltozott jövedelmi és felhalmozott vagyoni feltételek együtt jellemzőek az 50+ asszonyok házasságaiban.

 

Tanév előtt kell átgondolni a vitás ügyeket házasságban!

Tanév előtt kell átgondolni a vitás ügyeket házasságban!

 

Új tanév sok válásnál felveti a kapcsolattartás, a gyermek váltott elhelyezésének igényét.  Erre az egy városrészben (főváros, nagyvárosok stb.) lakó szülők számára a válási mediáció egyezsége és az új Ptk. szemlélete több esélyt ad.

 

Válás kimondása után, a gyermek korának változásával az ADR eljárások igénye megnő, a kapcsolattartás és gyermek elhelyezése vitáinál, mely újra és újra megerősödnek.

 

Szakmai feladataink között a válóperes tárgyalások között, ill. a válás előtti komplex ADR eljárások előkészítését tartjuk a feleségek számára nagyon fontosnak a vitás ügyeikben!

 

 

A valoperek@gmail.com címen jelentkezzen válási, szülői jogvita miatt: 06-305-992-842 ((10-18h)       Adja tovább elérhetőségünket barátnőinek, munkatársainak, ismerőseinek!
Reklámok

Gondolkodjon Ön is a válás, gyermekelhelyezés, vagyonmegosztás vitáiról majd jelentkezzen időben! Adja tovább telefonszámunkat ismerőseinek, kollégáinak! Ügyfélszám: 06-305-992-842 (munkanapokon 10h-18h) E-mail: valoperek@gmail.com

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s