Asszonyok válásai bíróság előtt! Feleségként váláskor nehéz döntést ne hozzon egyedül!

 

Házasságban az asszonyok olyan hátteret adnak az inkább karrierre tekintő férjeknek, amely később a bírósági tárgyalókban vitatások sorozatán esik keresztül.

 

Ha egy asszony hosszú ideig valóban a családjáért él és dolgozik – alig lesz ideje tanúk, bizonyítások összegyűjtésére később!

 

Ez a nők válási irodája számára rendre előkerülő probléma – a vitarendezésben sem hátrány, ha a volt férj tudja – az asszony nem egyedül áll a jogvitában válásnál!

 

Különösen a 40+ feleségek körében beálló rászorultság növekedése, hozzá egészségromlás, karrierből kiesés tartósan együtt váláskor jelentős és halmozott hátrányokhoz vezet! (Daganatos betegségek, dialízis szükségessége stb.)

 

Számunkra fontos, hogy a hosszú házasság után a nők ne maradjanak védtelenek, megfelelő szakértői véleményekkel, adatokkal jó döntéseket hozhassanak a válóperek hosszú tárgyalásai helyett.

 

Válás közben a vagyonmegosztás igen bonyolulttá válhat!

Válás közben a vagyonmegosztás igen bonyolulttá válhat!

 

Házastársi tartás a magyar bírósági gyakorlatban nehezen érvényesül – a meglévő igényekhez és női társadalomban érintettség súlyához képest.

Profi válási egyezségben, a gazdasági jellegű érvek jobb teret adnak a tehetősebb családoknál a házastársi tartás méltányos mértékű egyezségeihez!

 

Házastársi tartás jó megállapodásai számos válóper más jellegű súlyos vitáit is lezárhatja, a felek megnyugtató döntésével.

Csjt.21.§ a joggyakorlat elé ad szabályozó iránymutatást.

 

 

 

Jó döntés a házastársi tartás vitájában, a profi válási jogvita rendezéssel érhető el.  Bíróságon a vagyon és jövedelem a rászorultság mérlegelésének fő tengelye.

Vidékről, faluról, kisvárosból az asszonytartás igénye még zavarosabb információkkal terhelt – szinte már pletykák szintjén.

 

Hogyan váltsa ki a válópert?  Hogyan állítsa össze a házastársi jogvitában érveit?      Keresse irodánkat, az asszonyok, feleségek  profi válási szakmai teamjével!      Rendelkezésére áll a közös ingatlan értékesítéséhez a Colonell Bonum válási bizalmi program, tapasztalt szakemberekkel.

 

Döntsön jól és válás peres ügyeivel, változtatási szándékaival bátran jelentkezzen ügyfélszolgálati számunkon: 06-305-992-842 (munkanapokon 9h-18h)

 

 

 

Reklámok

Gondolkodjon Ön is a válás, gyermekelhelyezés, vagyonmegosztás vitáiról majd jelentkezzen időben! Adja tovább telefonszámunkat ismerőseinek, kollégáinak! Ügyfélszám: 06-305-992-842 (munkanapokon 10h-18h) E-mail: valoperek@gmail.com

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s